top of page
sauna-2844862_1280.jpeg

Mini Retreat

Verwenmoment voor twee

Een verwenmoment van ontspanning voor twee. Ongestoord genieten in een huiselijke sfeer, zonder andere gasten. De mini-retreat biedt jou een ervaring, waarbij je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.


Relax and Renew
Stap in een wereld van ontspanning en pure verwennerij met deze exclusieve mini-retreat, speciaal voor 2 personen.
Gedurende vier uur worden jullie ondergedompeld in een knusse en huiselijke omgeving, waarbij alle aandacht is gericht op jullie welzijn, inclusief sauna en massages.

Een zachte en kalmerende sfeer verwelkomt jullie. Jullie worden begroet met een heerlijk verfrissend voetenbad, die de reis naar totale ontspanning laat beginnen. De mini-retreat omvat exclusieve toegang tot jullie eigen privé-sauna, finse sauna. Na de sauna is het tijd voor een onvergetelijke ervaring van totale verwennerij. Een massage of scrub, die is afgestemd op jullie individuele behoeften en voorkeuren. Voel hoe de stress wegebt, terwijl jullie genieten van de helende kracht van massage.

Tussen de behandelingen door kunnen jullie heerlijk ontspannen in een comfortabele ruimte, waar jullie kunnen genieten van rustige gesprekken, elkaars gezelschap of gewoon even helemaal niets doen.

Na vier uur van pure verwennerij en ontspanning zullen jullie je vernieuwd en opgeladen voelen, ofwel Relaxed en Renewed. De mini-retreat biedt jullie een ervaring, waarbij jullie even kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Badkleding? Dat bepaal je zelf. Jullie zijn immers helemaal alleen en je treft geen andere gasten, dus jullie doen dat, waar jullie je prettig bij voelen.

sauna01_edited.png

Ik wil een afspraak

Bedankt voor je bericht

bottom of page