top of page
Neck Massage

Massage

Zoveel meer dan kneden en ontspanning

Massage is zo veel meer dan alleen kneden en diepe ontspanning. Het beïnvloedt jouw lichaam en geest op een positieve manier. Het zorgt ervoor dat de doorbloeding en het bindweefsel wordt gestimuleerd, spieren worden losgemaakt en stresshormonen en afvalstoffen kunnen weg uit het lichaam. Het vermindert dus stress en spanning. Allemaal voordelen van een massage, ofwel preventief onderhoud aan jouw lichaam.

We worden de gehele dag geprikkeld en kunnen de hoeveelheid prikkels eigenlijk niet goed verwerken. Hierdoor is de slaapkwaliteit minder goed en voel je je gejaagd. Omdat we de gehele dag geprikkeld worden, raakt ons zenuwstelsel overactief. Ons brein reageert hierop en dit leidt tot een verhoogd stresslevel. Ons lichaam maakt hierdoor constant stresshormonen aan als adrenaline, cortisol en noradrenaline. Er zijn structureel stresshormonen in ons lichaam te vinden, wat nadelige gevolgen heeft voor ons algehele welzijn. Tijdens een massage wordt het stresshormoon verlaagd en het gelukshormoon verhoogd, waardoor een ontspannen gevoel ontstaat.

In mijn studio bied ik diverse massages aan:

sport-, welness- en zorgmassages.

In overleg kunnen we kijken welke massage het beste bij jou past.

Ben je onder behandeling van een arts of fysiotherapeut overleg dan altijd, of een massage aansluit bij de behandeling van je specialist!

Massage House for Balance

Ik wil een afspraak

Bedankt voor je bericht

bottom of page