top of page
header-massage-cupping.jpg

Cupping

Bellabaci cupping massage

Een prachtige oude techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van heling en schoonheid. Deze behandeling heeft een positief effect op jouw welzijn, lichaam en geest.

Bellabaci cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie.
Deze cupping massage is in principe zonder cupping plekken, zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel de ’cup kiss’. Deze worden veroorzaakt door de zuigkracht en duiden op een toename van de bloedcirculatie. De ’kiss’ vervaagt meestal binnen een paar dagen tot een week.

De cupping massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups. Tijdens een cupping massage breng ik olie (genie) aan op de huid en plaatst de cup vervolgens op specifieke delen van het lichaam. De cup wordt in een glijdende beweging over de huid bewogen. De zuigkracht creëert een vacuümeffect, wat kan helpen de bloedtoevoer naar het gebied te vergroten, ontspanning te bevorderen en spierspanning te verlichten, het maakt verklevingen los en het voert afvalstoffen en vocht af. Voor een gezonder lichaam en een mooiere en strakkere huid.

Beginnen met cupping
Of jij kunt starten met cuppen, hangt af van jouw klachten. Overleg vooraf altijd met jouw behandelend arts of therapeut, voordat je aan cupping gaat beginnen. Klik hier en ontdek of je wel of niet mag cuppen en krijg hier alle informatie over Bellabaci cupping en de mooie producten.

Cupping behandelingen

Stress no more
Heb jij last van stress? Dan voel je dat vaak ook in je lijf. Dit kan in het lichaam zijn of gezicht. Stress cupping werkt ontspannend en heeft een positief effect op je welzijn, lichaam en geest. De werking van de cups helpt bij het stimuleren van de bloedstroom en het verwijderen van gifstoffen.

> Lichaam 60 min.  - 90 min.

Bye bye belly blues
Heb jij last van menstruatieklachten, darmklachten of cellulite op de buik, maak dan gebruik van deze cupping. De buik is de bibliotheek van je emoties. Van je darmen wordt ook wel gezegd dat dit je tweede hersenen zijn, die alles opslaan. Daarnaast zijn veel organen verbonden met je buikstreek. Het is dus helemaal geen slecht idee om deze regio wat extra aandacht te geven. Het masseren met de cups op de buik geeft verlichting, ontspanning en kan helpen bij betere stoelgang.

> Buik 30 min.

Cupping bij pijnklachten
Heb jij last van pijn, bijvoorbeeld rug-schouder-nek klachten? Deze behandeling kan helpen je pijnklachten te verminderen. Doordat het een prikkeling geeft aan het zenuwstelsel en deze weer door geeft aan de hypothamulus in de hersenen maakt het hormoon stofjes aan zoals endorfines en serontines.

> Rug 60 min.

Cellulite be gone
Heb jij van die vervelende putjes in je benen of wil je versteviging van je benen, buik of armen? Kies dan voor de cellulite behandeling. Met de body cups en super cups kun jij nu deze strijd aan, voor 8 weken. Per week 1 behandeling in de studio en 3 keer per week zelf cuppen.
> Benen 30 min  |  Armen 30 min  |  Buik 30 min.

Facial cupping
Wil jij versteviging van de huid, minder vochtwallen, een stevige onderkin en/of minder rimpels op een natuurlijke manier. Gezichtscupping helpt je hierbij. De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Facial cupping geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie stimuleert.
> Gezicht 30 min.

Ga je voor een kuur van 8 weken? Dan krijg je 1 behandeling gratis.
In de kuurprijs zit ook een Bellabaci tasje Combi (2 cups, hard en zacht en 1 genie naar keuze). Bij de behandeling van cellulite be gone krijg je ook nog gratis online begeleiding, elke week een filmpje ter ondersteuning.

bellabaci-cupping-blog_edited.png

Ik wil een afspraak

Bedankt voor je bericht

bottom of page