top of page
Woman on massage bed

Bedankt voor uw bericht!

Wellnessmassage

Meer dan ontspanning

Resultaat van de behandeling:

Ontspanningsmassage

De beleving om even helemaal tot rust te komen. Een ontspanningsmassage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer je niet lekker in je vel zit. Maar het kan ook gewoon een moment van pure verwennerij zijn, jouw tijd.


Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam en geest tot rust komen. Tijdens de massage strijk en kneed ik, zodat lichaam en geest zich volledig kunnen ontspannen, de doorbloeding verbetert en pijn en verkramping in spieren verdwijnt.

Er is een snellere afvoer van afvalstoffen wat helpt bij het ontgiften van het lichaam. Een goede ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk mee aan het behouden van een goede gezondheid en balans.

Deze massage kun je boeken voor 60 of 90 minuten.


Menopauze behandeling Altearah

De menopauze is een fase van hormonale verandering, met mogelijke bijeffecten op alle aspecten van het leven, zoals emoties, het lichaam en de geest. Veel vrouwen ervaren de menopauze als een belastende periode in hun leven. Deze periode is wellicht een van de meest onbegrepen fasen... Een negatief beeld en taboe leidt tot angst en brengt extra en onnodige stress tijdens deze levensfase, wat de emotionele effecten en symptomen waarmee vrouwen in deze periode worden geconfronteerd, nog versterkt. De menopauze wordt vaak als negatief ervaren en veroorzaakt angst vanwege de lichamelijke en hormonale veranderingen die kunnen optreden. Veel vrouwen hebben tijdens de menopauze last van een onregelmatige cyclus, nachtelijk zweten, slapeloosheid en andere onaangename symptomen. Door deze symptomen kunnen vrouwen zich moe, prikkelbaar of angstig voelen.

Altearah biedt een prachtige en doeltreffende lichaamsbehandeling aan. Volledig afgestemd op wat jij als vrouw in de menopauze nu nodig hebt.


- Activeert de ontspannings- en ontgiftingsreactie van het lichaam voor meer ontspannen nachten.

- Verlicht gevoelens van een opgeblazen gevoel, ongemak en stemmingswisselingen veroorzaakt door de cyclus.

- Verandert het perspectief en de ervaring van de menopauze door deze te benaderen met openheid, vrouwelijkheid, en een centrerend evenwicht.

- Verwelkomt de menopauze met steun, zachtheid en een verbeterde verbinding met het lichaam, waardoor de eigen inbreng in het proces toeneemt. Dit in tegenstelling tot een gevoel van machteloosheid.

- Verfrist, ondersteunt en brengt lichaam en geest in balans met etherische oliën.

De behandeling duurt 90 minuten.


Belevingsmassage Altearah

Onderdompelen in geuren en kleuren, een ware beleving.

Prikkel al je zintuigen met deze meest luxueuze sessie. De beleving begint met een heerlijk verfrissend voetenbad en het kiezen van een kleur, chromotherapie. Deze gekozen kleur is helpend voor bepaalde blokkades in je lichaam. Bijvoorbeeld je nek, schouders of onderrug. De beleving starten we dan met een geur ritueel, aromatherapie, om vervolgens al lekker te ontspannen. De sessie begint dan met een scrub. Deze verbetert de bloedsomloop en exfolieert de huid. Resultaat is een satijnen huid. Een ontspannende massage volgt met behulp van een heerlijk geurende olie. De scrub en olie komen uit de door jouw gekozen kleurlijn. De behandeling duurt 100 minuten.

Krijg jij ook al zo’n zin in deze luxe beleving, boek dan gauw een afspraak.


Sport Massage

Een intensieve massage die het herstel van jouw spieren bevordert. Het is een massage met meer druk dan bij een gewone ontspanningsmassage. 


De sportmassage kan plaatsvinden voor of juist na het inspanningsmoment en is specifiek gericht op het voorkomen van blessures en het bespoedigen van het spierherstel na lichamelijke inspanning. De celstofwisseling wordt geactiveerd, waardoor de spieren intensievere activiteit aankunnen. Geschikt voor iedere sporter op elk niveau. Afhankelijk van het te behandelen gebied, kun je kiezen voor 30 minuten of 60 minuten massage.


Hoofd / Gezichtsmassage

Gezichtsmassage is een heerlijke ontspannende massage voor het gezicht. Het gehele gezicht en hoofd wordt uitgebreid behandeld met zachte technieken. Niet alleen jouw gezicht, maar het hele lichaam zal ontspannen. Het gezicht is een relatief klein oppervlak en wordt daarom aangeboden voor een kortere behandelduur van 30 minuten.


Voetmassage 

Je voeten brengen je overal naartoe. Tijd dus om ze eens lekker te verwennen. Door de voeten te behandelen, wordt de aandacht naar beneden gehaald, uit het hoofd. Zo worden je gedachten rustiger. Naast dat een voetmassage rustgevend is, maakt het de voeten ook nog eens lekker zacht en soepel.

De behandelduur is 30 minuten.


Handmassage

In de dagelijkse zorg is er voor ouderen en dementerende mensen vaak weinig ruimte voor echt lichamelijk contact. Daarom kan een handmassage al veel voor hen betekenen. Het kan angstige en onrustige gevoelens verminderen. Een moment van ’echt’ contact.


Scrub only

Eerst worden er warme kompressen op het te behandelen lichaamsdeel gelegd, zodat het verwarmd en de poriën openen. Dan wordt de huid gescrubd met een natuurlijk scrub van 100% natuurlijk Himalaya zout en pure oliën. Revitaliseert, exfolieert en geeft een grondige reiniging voor een fluweel zachte huid. Het zout wordt verwijderd met een warm kompres. Na deze behandeling is de huid heerlijk schoon en zacht. Door de warmte worden de spieren en gewrichten lekker soepel. Je kunt de Scrub ook uitbreiden met een massage erna.

De scrub behandeling is per lichaamsdeel of gehele lichaam te boeken.


Combi massage + Reiki

Reiki en massage zijn als het ware geschapen voor elkaar.

Aangezien ik bij massage met de handen werk, stroomt er bij elke behandeling automatisch Reiki naar de ontvanger toe.

Het effect van de behandeling is hierdoor vele malen groter.

In een combinatie behandeling begin ik met handoplegging die jouw ontspanning vergroot. De handoplegging wordt vervolgens afgewisseld met massage. Als je jezelf echt wil verrassen, boek dan snel deze combi-behandeling. Duur is 60 of 90 minuten.


Chakra Balance Massage 

Chakra Massage is een diep ontspannende behandeling, die tot doel heeft chakra's in balans te brengen, met een verscheidenheid aan massage technieken die gebruikt kunnen worden.


Chakra’s zijn energiecentra. We hebben 7 hoofdchakra’s die langs de wervelkolom in het lichaam liggen. De werking beslaat alle levensgebieden van de mens. Klachten in diverse gebieden in het lichaam wijzen op onjuist functioneren van dat chakra. Op basis van deze klachten kunnen we samen kijken waar voor jou de behoefte ligt en welke massage hierbij past.


Chakramassage roept een diepe ontspanning op en geeft een gevoel van verruiming, met hernieuwde doorstroming van levenskracht als resultaat.

Sportmassage, Welnessmassage, Zorgmassage

Ik wil een afspraak

Bedankt voor je bericht

bottom of page